Ольга Мартиновська розповіла, як приготувати салат "Мімоза". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Бренд-шеф, ресторатор і суддя проекту "МастерШеф" Ольга Мартиновська любить ділитися різними кадрами і відео з особистого і професійного життя в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано практично 170 тисяч осіб.

Зірка

15 Жовтня дівчина опублікувала пост в соціальній мережі, в якому розкрила секрет приготування легендарного салату "Мімоза".

Сьогодні відкидаємо радянську пропаганду і готуємо вишукану адаптацію цієї страви
,- повідомила вона.

Інгредієнт

  • 2 середні цибулини;
  • 1 морквина;
  • 1 картоплина;
  • Зелена цибуля;
  • 1 ст. л. домашнього майонезу;
  • 5 відварених перепелиних яєць;
  • 1 варений жовток курячого яйця;
  • 50 г печінки тріски;
  • 20 г щучої ікри (додатково).

Алгоритм приготування

  1. Запечіть цибулю в лушпинні солями при температурі 180 ° С протягом 30-40 хвилин. Остудивши.
  2. Морква і цибуля теж запечіть у фользі разом з сіллю.
  3. Розріжте цибулю уздовж навпіл і розберіть на пелюстки - важливо, щоб овоч був готовий але не розвалювався. А ще цибуля не має хрустіти!
  4. Натріть моркву і картоплю на дрібній тертці, додайте майонез і зелень.
  5. На низ пелюсток покладіть шматок печінки, потім овочі. Викладіть половину перепелиного яйця, ікру (за бажанням) і посипте натертим жовтком.

Джерело