Цікава, красива гірка прикрасить ваше свято. Рекомендується пропускати тісто через м’ясорубку або порвати руками на дуже дрібні шматочки.

Інгредієнти:

  • згущене молоко – банку вареного;
  • цукор – 110 г;
  • борошно – 700 г;
  • сметана – 200 мл;
  • сода – 0,5 ч. ложечки гашена;
  • сіль – щіпка;
  • маргарин – 200 г вершковий.

Приготування:

Розтопити маргарин. Підсолодити. Додати соду. Влити сметану. Підсолити. Насипати борошно. Замісити.

Включити м’ясорубку. Помістити тісто. Прокрутити. Викласти на деко. Випікати, поки тісто не стане золотим. Дістати, пересипати у високу миску і розім’яти товкачиком. Сильно подрібнювати не треба, повинні бути маленькі шматки, але не крихта. Подрібнювати потрібно швидко, щоб не охололо. Духова шафа повинна бути прогріта до 185 градусів.

Торт «Мурашник»: оригінальне доповнення святкового столу

Додати згущене молоко і дуже швидко розмішати. Сформувати. Повинна вийти гірка.

Гурман

Салат із соковитою грудинкою та моцарелою: все ідеальне – просто

Торт «Мурашник»: оригінальне доповнення святкового столу

Джерело