Звичайнісінькі оладки, якими полюбляє смакувати на сніданок практично кожна українська сім'я, можна вдосконалити, перетворивши їх на справжній витвір кулінарного мистецтва.
Зокрема, завдяки одному секретному інгредієнту вони виходять неймовірно пишними та апетитними. Не дивно, що оладки в більшості людей асоціюються з чимось домашнім. Спробуйте цього разу приготувати пишні оладки з секретним інгредієнтом. Мова йде про звичайний сир.
Інгредієнти:
- яйця курячі – 2 шт.;
- борошно – 150 г;
- цукор – 2 ст. л.;
- сир 9% – 180 г;
- ванільний цукор – 8 г;
- сода – 1 ч. л.;
- сіль – щіпка;
- кефір 3,2% – 100 мл
Процес приготування пишних оладок:
Збиваємо яйця, ванільний та звичайний цукор та сіль. Додаємо кефір і соду та ретельно перемішуємо інгредієнти. Тепер додаємо сир та з'єднуємо з іншими продуктами. Необхідно досягти кисільної консистенції.
Далі у цю суміш просіюємо борошно, замішуємо тісто. Перекладаємо тісто в кондитерський мішок або пакет, перед застосуванням якого підріжте один із кутів.
Далі розігріваємо соняшникову олію на сковороді, вона має повністю покривати дно. Видавлюємо з мішечка порційно тісто. Обсмажуємо оладки з кожного боку по 4 хвилини на середньому вогні. Після того, як перевернете оладку на іншу сторону, прикрийте кришкою сковороду.
Джерело